Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@22:00:12 GMT

توجه رسانه‌ها به مرگ بسکتبالیست معروف

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۱۴۹۲

به گزارش اخبار حوادث شهر خبر، خبرگزاری رکنا در این خصوص نوشت: آخر هفته با انتشار خبر تلخ مرگ دو ورزشکار در سمنان همراه بود. دو ورزشکار ایرانی که در حادثه‌های جداگانه جان خود را از دست دادند. یکی بسکتبالیست بود و دیگری چترباز؛ هر دو جان دادند، آن هم درست درحال انجام ورزشی که به آن علاقه داشتند.

دومین خبر پربازدید حوادث در خصوص حمله طالبان به دو پاسگاه در نزدیکی مرز ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش خبرگزاری رکنا، بنا به اعلام منابع امنیتی در هرات، بر اثر حمله طالبان به دو پاسگاه نیرو‌های مرزی در شهرستان‌های “کهسان” و “غوریان” این استان و در نزدیکی مرز ایران ۹ نیروی مرزی کشته و ۱۵ نفر از آن‌ها اسیر شدند.

همچنین بر اساس اعلام مقامات محلی استان سرپل در شمال افغانستان، 9 نظامی افغان از جمله یک فرمانده نیرو های خیزش مردمی در حمله طالبان در شهرستان “بلخاب” استان سرپل جان خود را از دست دادند و شش نفر از آن ها زخمی شدند.

ظهر امروز مردی میانسال با خالی کردن یک چهارلیتری بنزین قصد خودسوزی در پمپ بنزین واقع در خیابان آتشگاه اصفهان را داشت که با تلاش مردم ناکام ماند. این مطلب نیز با بازدید زیادی روبرو شد. به گزارش خبرگزاری رکنا، این فرد توسط مردم به خارج از جایگاه سوخت هدایت شده و سه بار هم قصد فرار داشته است که در نهایت با حضور ماموران پلیس به کلانتری برده شده است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

دیگر خبر پربازدید به دستگیری رئیس ستاد تنظیم بازار اختصاص داشت. به گزارش خبرگزاری رکنا، رئیس ‎ستاد تنظیم بازار خوزستان و معاون اقتصادی سازمان صنعت معدن و تجارت استان خوزستان صبح امروز توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد.

شهر خبر، یک سایت خبرخوان ایرانی است و به دسته‌بندی و بازنشر اخبار مهم سایت‌های خبری ایران می‌‌پردازد. بسیاری از علاقه‌مندان به اخبار حوادث، به دلیل سهولت دسترسی به اخبار این حوزه از طریق سایت شهرخبر، روزانه بارها به شهرخبر سر می‌زنند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: افغانستان بنزین خودسوزی رسانه مرگ خبرگزاری رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه فرهیختگان نوشت:

گزارش روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) سرویس جهانی بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ساله‌ای که در روزهای ابتدایی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ درگذشت، در ایران تبدیل به محل بحث جدیدی شده است.

عده‌ای با طرح ابهامات متعدد درباره محتوای اسناد ارائه‌شده که ‌بی‌بی‌سی آنها را «بسیار محرمانه» خوانده و همچنین اعتراف این شبکه به اینکه این اسناد بسیار محرمانه «دارای تناقضاتی» بوده است، این گزارش را پوست موزی می‌دانند که زیر پای اعتبار این رسانه انگلیسی انداخته شده است. درمقابل نیز عده‌ای قرار دارند که نه‌تنها روایت بی‌بی‌سی را به طور کامل پذیرفته‌اند که اگر دست‌شان می‌رسید، بخش‌ اعتراف بی‌بی‌سی به چند تناقض در اسناد را نیز حذف می‌کردند.

شاید برای برخی امکان اینکه سرویس جهانی بی‌بی‌سی بخواهد با اعتبارش بازی کرده و دست به انتشار گزارش مبتنی بر اسناد جعلی بزند، غیرقابل‌باور باشد اما نباید فراموش کرد که دو دهه قبل تقریبا تمام شبکه رسانه‌ای غرب، تقریبا روزانه گزارش‌هایی درباره قابلیت‌های تولید سلاح کشتار جمعی در عراق منتشر می‌کردند.

این گزارش‌ها در شرایطی منتشر می‌شد که با انجام بازرسی‌های سازمان ملل، برنامه خلع سلاح عراق به طور کلی اجرا شده بود اما رسانه‌ها بدون توجه به این بازرسی‌ها، اطلاعات نادرست را برای توجیه اقدام نظامی علیه عراق منتشر کردند. به عنوان مثال، ادعای در اختیار داشتن سلاح‌های کشتار جمعی ازجمله سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیکی توسط عراق و ارتباط ادعایی آن با گروه‌های تروریستی به طور گسترده در رسانه‌های غربی منتشر شد.

اتفاقا بی‌بی‌سی یکی از اصلی‌ترین رسانه‌هایی بود که به طور گسترده درمورد ادعاهای مطرح‌شده توسط دولت‌های بریتانیا و ایالات متحده درمورد داشتن سلاح‌های کشتار جمعی توسط عراق گزارش منتشر می‌کرد. با این حال، پس از تهاجم و بازرسی‌های بعدی، مشخص شد عراق برنامه‌های تسلیحات کشتار جمعی فعالی را که در ابتدا به تصویر کشیده شد، ندارد. درنهایت نیز در ۴ سپتامبر ۲۰۰۳ مقاله‌ای در روزنامه «هرالد تریبون» منتشر شد که به نقل از واشنگتن‌تایمز به یک «گزارش نظامی» ستاد مشترک ایالات متحده اشاره می‌کند که نشان می‌دهد جورج بوش رئیس‌جمهور وقت آمریکا در آگوست سال ۲۰۰۲ (حدود یک‌سال قبل) استراتژی کلی جنگ در عراق را تصویب کرده بود. خبرسازی‌های دروغین بی‌بی‌سی و رسانه‌های غربی، در آن زمان با هدف همراه کردن افکار عمومی برای حملات به عراق انجام می‌گرفت.

نمی‌توان به‌سادگی از کنار خبرسازی‌های دروغ و کسانی که بر این آتش می‌دمند که امنیت یک کشور را در خود فرو بکشد، گذشت. با وجود اینکه حتی برخی رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی همچون دویچه‌وله نیز اعلام کرده‌اند که «به‌طور مستقل امکان راستی‌آزمایی» گزارش بی‌بی‌سی را ندارند اما در ایران برخی چهره‌های سیاسی که به برخی سیاست‌ها در حوزه اجتماعی معترضند، بدون تامل و بررسی، فورا بر گزارش بی‌بی‌سی مهر تایید زده‌اند.

روز گذشته صادق زیباکلام و آذر منصوری دو تن از چهره‌های اصلاح‌طلب در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) بر مبنای گزارش بی‌بی‌سی، پست‌هایی منتشر کردند. تایید تلویحی این گزارش پر اشکال از سوی این افراد می‌تواند زمینه‌ساز بحران جدیدی در ایران شود. متاسفانه سفارش‌دهندگان تولید گزارش به بی‌بی‌سی، روی همین حمایت‌ها حساب کرده‌اند تا شاید از این طریق، همان پروژه‌ عراق را در ایران به اجرا بگذارند.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901968

دیگر خبرها

  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی
  • پیروزی بسکتبالیست‌های فرش مشهد در گام اول
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی